Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 14/06/21 00:45
Ginecòleg
Hola,
Fa temps que vull anar ginecòleg perquè no se'm posen els tampax (utilitzo color lila) em fa molt mal i no sem trenca l'imen.
I no se com dir els meus pares perquè vaig intentar dir lero em van dir que relax i cada cop que intento em poso mes nerviosa
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/06/2021 09:51
Hola, 

És normal que si et fa mal, cada vegada et posis més nerviosa. Realment no hi ha pressa per a posar-se un tampó, però si ho vols intentar, una consulta amb la llevadora de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària et pot ser d'utilitat. 

Et deixem igualment un video on t'expliquen bé com col·locar-lo. És important que la col·locació sigui correcte i per a això la inclinació amb la que l'introduïm és important, sempre com si el dirigíssim cap a l'esquena:

GXJKB033oY

Gràcies per escriure'ns i per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: