Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 10/06/21 17:36
amiga
hola! el que passa, es que fa com 2-3 mesos, vaig tenir un problema amb 2 amigues, que jo no vaig fer res, l'unic que vaig fer va ser deixar-les en "visto" un missatge important. Quan em vaig adonar que era important vaig dir q perdó però em van començar a insultar i a dir coses molt lletges per privat, un munt de coses, que les vaig haver de bloquejar perquè paresin. Total que després ens vam perdonar però jo encara estic una mica ratllada amb elles. Una ja m'ha deixat en pau pro hi ha una altre que no para de enviar-me missatgtges fent-se la victima dient q ja no quedem i preguntart-me si quedem. Jo li vull dir que no pq no vull quedar amb ella, ja que em va fer molt de mal. a més a més, es molt manipuladora i victimista. ja m'he escaquejat bastantes vegades dient que no podia per qualsevol cosa però ella no pararà fins que quedem...
que podria fer???
per cert, moltissimes gràcies per tot el que feu<3
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/06/2021 09:37
Hola!

El tema de l'amistat també pot arribar a ser molt complicat. Des d'aquí et diem que t'escoltis i facis el que et ve de gust. Si no tens ganes de quedar amb ella, no hi quedis. Intenta explicar-li els motius: "que encara et fa mal el que va passar i que necessites temps", per exemple. 

Si vols, proposa quedar amb més gent, així potser la situació no serà tan tensa. 

Has de valorar què necessites i cuidar-te. I si cal posar fre a una relació.... ho hauràs de fer!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: