Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Bages
Data: 08/06/21 23:00
Marques als dits
Hola,
sempre he tingut algo raro als dit que cuan m'aprtava una part del dit molt fort hem provocava plaer i com una adiccio, aixi sembla molt fort tampoc es que hem fes mal peró ns si soc jo rara ho fa tothom...
aquest dies me tret una mica de pell motra de la punta del dit que sense voler se ma na tret molta i ma deixat la carn viva al descobert i me començat a apratarl afort i ns era adictiu cada cop volia apratarla mes fort. Que hem passa? es normal? no hes autolezio oi? es una tonteria? tinc molts dubtes ajuda sisplau.
Mercii<3
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/06/2021 10:44
Hola!

El contacte de la boca amb les mans és molt habitual. El tenim de ben petits i és una manera de deixar anar el nostre malestar (nervis, angoixa, frustració...). Per una banda sentim el plaer de mossegar i per l'altra una mica de dolor. 

Si ho vols deixar, intenta apuntar totes les vegades que ho fas i analitza com estaves emocionalment. Al cap d'unes setmanes torna a mirar la llista i busca accions alternatives per no mossegar-te. I comença a practicar-ho. És lent i cal un aprenentatge, però mica en mica pots canviar aquest hàbit!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: