Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Penedès
Data: 05/06/21 14:30
M'agrada?
Hola, primer de tot gràcies per aquesta secció, la trobo fantàstica ja que pot ajudar a molta gent.
Fa com 3 mesos que m'agrada un noi del meu institut, té un any més que jo. Tenim feeling i inercanviem miradetes. El cas és que crec que m'agraden dues noies també, i una és molt amiga meva. Els sentiments que tinc cap al noi són diferents que cap a les noies. És com que les noies m'atrauen més físicament. Els meus pares saben que m'agraden noies i nois, però jo no ho tinc clar del tot. Li dono moltes voltes i no trobo resposta. Sincerament m'imagino tenint sexe amb ambdós gèneres i em veig bé amb ells, és a dir, no tindria cap problema en tenir sexe tant amb nois com amb noies. Estic molt confosa i no se cap a on tirar, què hauria de fer? Com puc saber qui m'agrada realment??
Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/06/2021 09:28
Hola, 

Potser és important donar valor al que precisament estàs sentint. Sense jutjar-ho. L'orinetació sexual es defineix en funció de qui ens enamoramen no en funció de amb qui tenim relacions sexuals o amb qui imagimnem tenir-les. 

Per tant, valida el que sigui que sentis per qui sigui. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel 
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: