Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Garraf
Data: 31/05/21 19:03
Imatge corporal
Els meus amics de la meva edat son més alts que jo i a vegades em poso trist pensant en que no creixeré mai.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/06/2021 09:38
Bon diaaa!!!Primer de tot donar-te les gràcies per contar amb nosaltres!!!  Entenc que a vegades ser un noi baixet pot fer-te sentir insegur, però pensa que ser baixet NO et determina! Només és un aspecte del teu físic, NO l'UNIC!! A vegades ens quedem fixats en una part del nostre aspecte i oblidem que tenim moltes altres coses per les que la gent ens valora. Ser més baix o més alt no importa, perquè al final el que tots busquem és tenir al nostre costat persones que sàpiguen mantenir bones converses, amb les que puguem comptar, compartir experiències, riure... I, per poder fer TOT això no necessitem una MESURA!!
L'important és tenir una bona AUTOESTIMA, que t'acceptis i et valoris tal i com ets. I, així els altres també ho faran. És més una qüestió d'actitud, perquè hi ha coses que no les podem canviar! Així que pots intentar canviar la teva manera de MIRAR-TE, que això si que depèn de TU!!!
Espero que et pugui servir!!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Laia Raventós, psicòloga experta en alimentació.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: