Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Garrotxa
Data: 31/05/21 16:28
És normal?
Hola, voldria saber si és normal tenir la “necessitat/desitj” de tenir una nova parella després de quasi un any d’haver deixat una relació. Soc una persona molt emocional i fa uns 11 mesos que el meu ex em va deixar. Des d’aleshores m’he liat amb un parell de nois i no ha anat a més perquè han “jugat” amb mi. Sé que el meu ex té algo amb una altra noia i a cops penso: “que bé, ja ha trobat una nova il•lusió” i llavors penso que jo no tinc aquesta sort perquè tots els tios m’han “utilitzat”, perquè m’entengueu (és a dir, ens hem liat, hem començat a parlar i ells per darrere s’anaven liant amb altres ties o coses així). Sé que potser ha passat poc temps des de que ho vam deixar amb el meu ex i potser hauria d’estar un temps sola però no sé si és normal tenir aquest sentiment i desitj de tenir parella o algú que realment valgui la pena després del mal que m’han fet. És dependència cap a les persones o que m’està passant exactament?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/06/2021 09:32
Hola!

Pot ser que tinguis ganes de tenir de nou una persona amb qui hi tinguis molta confiança. Està bé saber que tens aquest desig i no "enganxar-te" a la primera persona que et passi per davant. 
Els humans som éssers socials i necessitem gent al nostre voltant. Però mentre no aparegui l'amor, envolta't d'amistats! també és una relació molt potent i ens fa sentir molt bé!

Ves quedant amb qui et vingui de gust, i si t'hi sents còmode, ves augmentant la intimitat mentre valores les seves accions per decidir si realment t'agrada o no ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: