[cookieconsentmanageradol]
Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 28/05/21 14:08
No puc més
M'han diagnosticat ansietat i depressió. El meu exnòvio em va deixar perquè ja no sentia el mateix per mi, va deixar de sentir per mi arran que jo li digués les coses que ell feia que em feien mal, perquè acabàvem discutint. A dia d'avui, m'he adonat que no estava passant per un bon moment, jo no estava bé amb mi mateixa i quan li comentava això intentant evitar una discussió només aconseguia això, tot es em feia un món, jo no estava bé i no m'adonava. Sento que he estat la culpable de perdre-li, i només sé una cosa, estic completament enamorada d'ell, ho vull i l'estimo, ara mateix no estic bé per certs aspectes de la meva vida però amb mi mateixa si que estic bé i he tornat a ser la mateixa d'abans que deia les coses bé sense discutir ni crear mal rotllo. Ara mateix, l'únic que em faria feliç és tenir-lo en la meva vida com abans, dir-li el molt que l'estimo i el molt que ho sento. Tinc gravat en la meva ment un comentari que em va fer quan em va deixar, em va dir que no tancava les portes a tornar en algun moment, i no sé com comunicar-me amb ell per intentar-ho per darrera vegada, només sento que vull estar amb ell i que vull demostrar-li que no va a ser com abans. Afegeixo que em va deixar de seguir en xarxes perquè pujava històries amb frases i el pensava que anaven feia ell (no anaven per a ningú) i se sentia culpable de fer-me mal. Que puc fer? Com li ho dic?

Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/06/2021 09:26
Hola!

Doncs sigues sincera. Intenta parlar amb ell i explicar-li com et sents i el que t'agradaria. Deixa-li espai per tal que ell pugui decidir si vol tornar o no, i llavors.... ja s'anirà veient. 

Tot i així, estaria bé que puguis fer un seguiment pels teus diagnòstics i els hi expliquis com et sents respecte a la relaicó. Potser també t'ajudaran a veure quina part de responsabilitat és teva i quina és d'ell. No sempre la culpa és només d'una persona. 

Ja ens aniràs explicant, 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: