Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Urgell
Data: 27/05/21 20:05
Canviar d’insti
Hola, vull canviar d’insti perquè em sento una mica exclosa, no em sento a gust amb els meus companys, i no em parlo amb ells, perquè en poques paraules ells m’han deixat de parlar, per tant si els hi importo una merda no els dono ni la oportunitat de que em parlin, al principi si, però porto tot el curs i res sooo...
Els hi vui dir als meus pares que em vull canviar però em preguntaràn perquè i no els vull donar cap culpa ni a ells ni a mi, no es culpa de ningu, de fet al començar la ESO els pares hem van dir de anar a un insti privat a un altre poble, però els vaig dir que no em volia distància dels meus “amics”, però ara ho he pensat i ho vull fer, estic preparada mentalment per fer-ho.
El problema es que no se ni per on començar a explica’ls-hi la meva intenció AJUDA
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/05/2021 10:09
Hola!

Doncs et tocarà parlar-ne amb els teus pares i explicar com et sents. Els pares solen acceptar les decisions dels seus fills/es sempre i quan les puguin entendre. 
Per tant, sigues honesta i explica'ls com et sents a l'institut amb els teus companys i companyes. Segurament voldran parlar-ne amb el teu tutor/a. Deixa que ho fagin i parleu sobre les solucions que podeu trobar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: