Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Cerdanya
Data: 27/05/21 16:17
Que es?
A la feina hi ha un company que em crida l'atencio (no fisicament) però no m"agrada, tinc ganes d"estar amb ell i algun cop el busco per veure"l o parlar, i dos cops o aixi em poso una mica nerviosa (molt poc), em dona la sensacio que sento algo pero no se el que (devagades no sento res) pero no m"agrada perque quant acabo de la feina desconecto de tot (de la feina i d"ell) , quant escolto cançons romantiques a la radio no m"el imagino, tampoc el trobo a faltar, ni tinc pensaments romantics amb ell, ni vull iniciar cap relacio ni sexe amb ell. Que pot ser aixo? Sento algo o nomes em crida l"atencio?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/05/2021 10:09
Hola!

Si no tens sentiments romàntics per ell, deu que de moment no t'agrada (sempre poden canviar els nostres sentiments). 

És probable que aquesta persona sigui algú important a la teva feina i per això vols estar a prop seu. Accepta que vols tenir persones importants en els diferents àmbits de la teva vida. L'amistat també pot generar atracció i admiració!
Sigues honesta amb tu mateixa i ves valorant els teus sentiments (per si canvien).

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: