Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Montsià
Data: 27/05/21 11:21
No se que fer
Hola, tinc un problema que hem porta rondant pel cap molt de temps, fa 4 anys vaig coneixer a un xiquet, i desde el principi que hem va cridar molt l'atenció, al principi pensava que domes m'agradaria i que seria un de tots els xiquets que m'han agradat pero al 2019 osigue dos anys despres ja m'havia acostumat tant a estar al seu costat i a com hem tractava que vaig comensar a pensar que estava enamorada d'ell, i aixi va ser... A l'estiu del 19 cuan hem vaig adonar que era aixi, ell es va ajuntar molt mes a mi ja que sen va donar conte, i va estar tot l'estiu en mi i tractanme diferent, vam passar moltes coses, i pos vaig arrivar al punt que hem vaig adonar que era de la unica persona que m'avia enamorat i que era tot veritat, en cuan li vaig dir ell va reaccionar de la manera que menos bolia, i va estar 3 mesos sense parlarme.
Despres de aixo ja vam puguer tornar a parlar i ara 2 anys despres fa 4 anys ja estavem be, el problema es que ell pensava que ja no m'agradava pero el que no sap es que jo mai l'he deixat d'estimar i que no crec que pugue canviar el que sento per ell... Despres de tot aixo aqui va el problema mes gran, que fa unes 3 setmanes que li vaig dir i ell esta diferent, ara sap que es el que vull i la veritat de tot que mai he deixat de estar enamorada d'ell, i hem parla tots els dies i estem super ve, el problema es que soc molt negativa i se que mai passara res entre natros i que mai canviara lo que ell sent per mi, i lo pitjor es que jo tot aixo li dic i ell no hem dixa res clar, i no vull tornarme a ilusionar com a l'estiu i que tot vaigue malament, perque de veritat que vull estar en ell pero penso coses que no...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/05/2021 10:07
Hola!

Per molt que portis molt temps enamorada d'ell, has de valorar quines accions fa ell per correspondre't. 
Pel que expliques, cada vegada que li has comentat els teus sentiments, ell s'ha volgut distanciar de tu. Així que... potser ja tens una resposta, no creus?
Si dues persones s'agraden, volen estar juntes, però si una de les dues s'aparta, és senyal que els seus sentiments no son els mateixos. 

Ens sap greu ser tan directes, però potser és moment de començar a passar pàgina, de centrar-te en tu i en les teves amistats, de gaudir d'aquest estiu que ve. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: