Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Garraf
Data: 25/05/21 17:08
MEGA IMPORTANT, PROPOSTA INTERESSANT!;)
Hola! Primer de tot moooltes gràcies pel que feu tant aquí com a les plataformes webs dels llocs que proporcioneu, son de molta ajuda!
Us volia fer més que una consulta, una proposta. Em semba una idea boníssima que no només hi hagués un consultori sinó també un confessionari en el que poguem explicar alguna cosa que volguem i compartir-la amb els altres ja que a vegades tens alguna cosa emocionant que explicar i no tens a qui explicar-li peró dins teu sents que es massa bona com per a deixar-la dins jaja. Igual tembé podría funcionar per les coses que ens engoixin, es a dir, voslatres podeu moderar les confessions tal com feu aquí amb les consultes però podeu deixar que entre nosaltres ens responguem, amb respecte i educaciò, es clar. M' agradaría molt que ho contemplessiu ja que penso que es una idea de 10 i crec que molts la utilitzaríem. Vosaltres, es clar, podríeu moderar també les confessions i els comentaris per tal que l' ambient sigués bo.
Gracies per tot i espero de tot cor que contempleu la meva idea!! Un petó
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/06/2021 09:36

Hola! Moltes gràcies pel que ens dius i també la proposta! Ens encanta que ens digueu què us agrada, què podem millorar i què us agradaria trobar a Adolescents. Per ara teniu espai per a confessions als articles d'experiències "hot", però ho tindrem en compte!

Una abraçada i gràcies un cop més!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: