Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 24/05/21 13:28
sentiments
Hola, no sé quina diferencia és "que et cridi l'atenció alguna persona, o que sentis algo ". Per exemple hi ha un noi que sé que no m'agrada perquè no vull iniciar res amb aquella persona, ni m'ho imagino, ni penso histories que m'agradaria que passes, per exemple (liarnos o inventar-me històries amb ell ni res) i quant no el veig tampoc el trobo a faltar. Però em dona la sensació que sento algo però no sé que és, sé que amor no és, ni romanticisme. Però tenim com una quimica, com si ens estem coneixent per arribar alguna cosa més però no és així, a la feina tinc ganes de veure'l, m'agrada estar amb ell, molt poques vegades em poso nerviosa, però no sento que m'agrada, sento algo però no sé que és, tampoc és res fisic ni sexual ni res, només em crida l'atenció (com moltes persones però sense imaginar ni vulguer fer res amb la persona), ja que tinc novio i estic molt enamorada d'ell i no vull tenir res amb ningú ni ara ni mai que no sigui amb el meu novio.
Que pot ser, algun tipo de sentiment o només em crida l'atenció?
Em rallo molt perquè em sento culpable, però no sé perquè si no he fet res ni vull.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/05/2021 11:38
Hola!

És possible que sentis algun tipus d'atracció cap a aquesta pesona. Ens dius que no és atracció sexual, però pot ser admiració per la seva manera de ser i per com et fa sentir. A vegades, hi ha persones que ens fan sentir molt còmodes i ens hi volem apropar. 

Si tu tens clar que estàs enamorada de la teva parella i que no tens imaginacions romàntiques cap a aquesta persona, deixa de rallar-te i disfruta de les dues relacions que tens!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: