Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 24/05/21 12:25
soc una cuernuda
estic amb un noi que no em deixa res clar! estic molt pillada. La gent em diu que em posa les banyes pero jo no m’ho crec. Arriba un punt que no se si creurem el que diu la gent o a ell.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/05/2021 11:37
Hola!

Aquí has de decidir què vols fer. Si sents que ell no et deixa les coses clares segurament és perquè no vol assumir aquesta conversa i intenta marxar del tema. Tu has de decidir si vols estar en una relació on no et sents del tot segura, on t'apareix la desconfiança i on la teva parella no és honesta amb tu. Tu has de marcar els límits a les altres persones, per molt mal que et faci. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: