Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 19/05/21 23:16
El meu cos
Hola, mai he tingut relacions ni m’ha vist ningú despullada. El problema és q em faria molta vergonya estar despullada davant d’algú, sobretot pel tema de la depilació íntima. Ja sé que no és obligatòria, però em fa vergonya igualment i a més no sé exactament com m’hauria de depilar. A més, no m’agraden els meus pits i em fan vergonya, ja que tenen l’aurèola molt sortida i a més els tinc bastant petits. Com em puc enfrontar a aquestes pors? A més tinc la sensació de que la meva vagina no fa bona olor de vegades, però no sé si és la olor normal o no.
Em general em fa una mica de pànic tenir relacions per tot això.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/05/2021 10:39
Hola, 

Tenim una assignatura pendent MOLT gran amb l'autoestima, d'on has vist que els teu pits no són meravellosos i preciosos, que els pèls no molesten i que la vulva ha de fer olor de flors? 

Els pits són fantàstics, TOTS, amb totes les formes, mides i mugrons! La vulva ha de tenir pèls, és una defensa. I la vulva fa olor a vulva. 

Com afrontar aquestes pors? Veient bellesa en tots els cossos, cossos normatius, cossos menys normatius, cossos grossos, cossos petits, cossos de tots els colors, mides i formes. 

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: