Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Tarragonès
Data: 19/05/21 20:07
Que tinc
Hola,
Desde fa uns mesos (bastants) que em noto molt desmotivada en tot. No tinc energia ni ganes de fer absolutament res, nomes de dormir, i no vull ni llevarme. Tinc molt poca autoestima i he anat trobantme amb els simptomes de la depresio. Em sento impotent i crec que estar sempre aixi fa que la gent s'allunyi de mi. No se que puc fer perquè tampoc tinc ganes de millorar. Ja mes igual. No crec que sigui depresio perque tenir 14 anys es molt d'hora pero cada dia tinc menys ganes de llevarme, estic començant a fartarme i tinc molta por , no tinc esperança. Que puc fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/05/2021 10:22
Hola!

Tot i que tinguis 14 anys no ets "massa" jove per tenir aquests sentiments i aquest estat d'ànim. Parla-ho amb la teva família i explica'ls com et troba. Intenteu buscar una solució conjuntament, com visitar algun/a especialista de la psicologia. 

És important que tinguis eines per poder expressar tota aquesta tristesa i desànim però també sàpigues què t'ajuda a sortir d'aquest estat. 

Busca la persona adulta que et doni confiança i demana ajuda. Veuràs com t'ajudarà.

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: