Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Bages
Data: 19/05/21 17:31
preparada per sexe però INSEGURETAT
Hola, hi ha una cosa qdesde fa molt de temps em perturba moltíssim i esq estic preparada per mantenir relacions sexuals, vull dir sexe oral, anal elq sigui i si em sento preparada i amb moltisimes ganes de fer-ho pero hi ha un petitet xiquet problema i esq no m'agrada el meu cos, es a dir tinc estríes per els malucs i de fet són aquelles que són vermelles i amb volum, després tinc la zona del anus i allà baix com fosca nse si m'entén pot ser és normal però esq pot ser amb el noi amb el que em penetri li fagi fàstic o alguna cosa extranya. Vull saber si això normalment a la persona amb laq ho fas li importa? es a dir disfrutarà més si tinc la vulva clareta i roseta i si tinc la pell perfecta sense cap mena de estríes, celulitis, taques... una vegada qem contessteu això com q sou professionals doncs ja sabre si fer-ho o esperar-me amb el tractament d'estríes i allà baix a veure si alló va. glasias! ;)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/05/2021 10:35
Hola, 

Tan les estries com la pell de la vulva i l'anus són temes estètics i per tant no afecten ni al plaer, ni al gaudir. Si algú no gaudeix per temes estètics, el problema no és de qui té les estries o el color de vulva més fosquet, sinó que el tindrà qui limiti el seu plaer a la naturalitat del cos. 

Estima't, mima't i valora't. 

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: