Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 19/05/21 10:25
Desmotivació (Resposta a la resposta i ampliació)
Bon dia, gràcies per la vostra resposta.

Intento estar tranquil, amb les distraccions, etc. Però sempre m'acabo trencant per algun motiu o per cap. Simplement sento que tot el que podia anar malament hi va, sento que tot pel que em vaig esforçar al 2020 ho he perdut aquest any; el problema la sensació dels estudis, problemes personals que m'han deixat encara més tocat, les meves majors aficions, amb l'esport, vaig assolir els objectius que em plantejava i no m'ha servit d'absolutament res i ho he perdut tot, fins i tot les ganes i la possibilitat de practicar-ho, coses que mai m'havia passat.
Sento que necessito canviar coses però tampoc sé quines, ni tampoc veig com canviar-les perquè ho veig tot molt estancat i més amb la Covid, i a part, per com soc jo, em sento incapaç.
No puc desfogar-me, no tinc ningú amb qui xerrar de qualsevol tonteria per desconnectar i sentir-me còmode amb aquesta persona... No sé, simplement em dedico a fer el que toca, sense sentir-me bé, perquè sé que tampoc tinc cap altra alternativa, però fa sis mesos que estic així i no ha parat d'anar empitjorant no només per mi sinó per coses que han succeït al meu entorn.

No és una consulta com a tal, però almenys necessitava buidar-me una mica un altre cop. Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/05/2021 10:30
Hola!

Gràcies per confiar en nosaltres i deixar-te anar!

T'has plantejat iniciar teràpia psicològica per poder endreçar tot aquest malestar?

La teràpia pot ajudar a replantejar els objectius, a entendre què t'ha passat, a retrobar una mica la teva essència. A vegades, com més aviat ens posem en un procés terapèutic, més fàcil resulta tornar-nos a sentir bé i menys es cronifica el malestar. 

Pensa-hi i busca quines opcions tens.

Nosaltres seguim aquí, d'acord?

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: