Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Tarragonès
Data: 18/05/21 10:55
Tema de nois... complicat
Fa dos mesos que estic d'alguna cosa amb un noi. No tenim res serio. fa cosa de dos setmanes ell em va dir un parell de cops que jo podia fer el que volgués amb qui volgués perquè no teniem cap compromís de moment i aquella frase em va sentar malament perquè al fi i al cap que et digui això la persona de la qual estàs pillada doncs no senta gaire bé. Aquest divendres vaig sortir de festa i estava de bajona per la borratxera. No se'm parava de passar pel cap aquella frase i al final vaig decidir liar-me amb dos tios la mateixa nit. El noi del qual estic pillada es va enterar el mateix dia i va dir que havia perdut la confiança amb mi i que ja no sabia si volia tenir alguna cosa. Per què s'ha enfadat si va ser ell el que sempre em deia q podia fer el que volgués i jo sempre li repetia que volia un compromís amb ell? Que puc fer per fer-li entendre que de veritat l'estimo i que tot i així sol estic per ell?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/05/2021 10:28
Hola!

Doncs aquesta persona t'està donant missatges molt contradictoris! Per una banda et diu que no teniu cap tipus de compromís (i així ell pot tenir "llibertat" per estar amb altres persones) però s'enfada i et fa sentir malament si tu ho fas.

Això és una situació de desigualtat, no creus? 

Intenta parlar amb ell i fer-li veure aquesta contradicció. Si tot i així ell segueix fent-te sentir malament per haver fet una cosa que estava pactada (i proposada per ell!) potser hauràs de replantejar-te aquesta relació...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: