Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Anoia
Data: 16/05/21 23:02
un embolic
Hola! Tinc un dubte i es que ja se que la orientació sexual no és tria però fa molts i molts mesos que estic tenint molts dubtes de si magraden les noies i no sé com va sorgir aquest dubte, no sé si va ser pq em vaig començar a fixar més quan em sortia una noia per tik tok per exemple i era molt guapa o coses així pq en realitat mi m'havia enamorat de cap i no sé com vaig tenir aquest dubte.
El que passa és que em sembla que m'agrada una noia perquè tot el rato vull estar amb ella i sempre espero si em quedat o espero per anar a l'insti per veure-la i coses així, això és estar enamorada? Nose que em passa :') sé que amb això tampoc hi ha una resposta molt concreta però tinc dubtes de moltes coses hahah, merci per la feina que feu sou de gran ajuda!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/05/2021 10:34
Hola, 

Gràcies per explicar-nos com et sents i per valorar la nostra feina. 

Efectivament no hi ha una resposta determinant a la teva consulta, però t'animem a que puguis deixar-te sentir sense jutjar què estàs sentint, potser així podràs entendre què sents. 

T'enviem una forta abraçada i si tens qualsevol alre dubte, aquí estem ;)

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: