Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 16/05/21 17:40
Com puc superar-ho?
Hola :)
Doncs jo fa temps que parlo amb un noi (ara hem deixat de parlar) però la nostra intenció era anar coneixent-nos i si tot sortia bé doncs sortir junts. Tot anava bé fins que el vaig notar diferent amb mí i després de preguntar-li molt em va dir que no volia res seriós amb ningú perquè no estava preparat. A mí em va sentar malament perquè m’ho hauria d’haver dit abans de fer-me ilusions..
Després d’uns dies sense parlar (5 dies) m’ha dit que ha trobat novia i està sortint amb ella. He plorat molt perquè no entenc perquè m’ho ha fet, em sento enganyada i sé que es una persona que no val la pena, pero només penso en això i em fa molt mal. Era una persona molt important per a mí però l’he bloquejat de totes les xarxes socials perquè sento que no li importo.
Què puc fer per no pensar tant i estar més tranquila?

Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/05/2021 10:23
Hola!

Bloquejar-lo i posar distància virtual és una bona manera de començar a superar una "ruptura". Encara que no hàgiu tingut una relació, per tu era una persona important, i per això cal que passis unes setmanes assumint aquesta pèrdua. 

Intenta no capficar-te en els seus motius. No ha sigut sincer amb tu, és suficient per posar distància. Recorda-ho quan tinguis un mal moment. 

Deixa sortir totes les emocions, plora, enfada't, escriu,... fes el que sentis i deixa sortir tot el patiment. 

Mica en mica t'aniràs sentint millor, ja veuràs. 

Una abraçada!  

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: