Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1995
Comarca: Barcelonès
Data: 13/05/21 14:05
Afecció emocional
2021 està sent un any de canvis. No obstant, en aquests canvis sempre caic en el mateix parany, afeccionar-me i idealitzar persones que acabo de conèixer, fent que això minvi la meva confiança i autoestima. Què puc treballar per canviar aquesta realitat?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/05/2021 09:31
Hola!

Doncs el que estàs fent. Saber com funciones i detectar la idealització quan aparegui. 
Recorda que quan coneixem una persona nova, intentem sempre donar molt bona imatge de nosaltres mateixos (de manera que és més fàcil idealitzar aquesta presentació de la persona). Pren-te el teu temps per comprovar si el que creus és real i la persona realment és així. 

Per altra banda, canvia aquesta idealització per admiració. Reconeix les qualitats de l'altra persona sense que sigui un atac personal cap a tu. 

Mica en mica, d'acord?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: