Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Tarragonès
Data: 11/05/21 08:55
AMOR
Hola necessito ajuda, respecte a que no sé si li agrado a un noi de la meva classe o no.
Resulta que jo sóc bi, però aquest noi té pinta de gay o hetero, és com el matxito de classe. Doncs resulta que em parla molt, em fa bromes, em mira a vegades de sobte, etc.... això dit així sona que sí, però en el dia a dia veig que tonteja amb noies tota l'estona. No sé. Per exemple a lo millor, se m'arrima massa i és molt de tocar i de contacte, però ho fa amb les noies també.... no sé creieu que li agrado o millor passo d'ell? Hauria d'haver fet aquesta pregunta que ja s'acaba el curs d'aqui res. Bueno ja veurem com va l'any que vé!
Gràciess a qui em respongui!!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/05/2021 09:57
Hola, 

No podem saber si li agrades o no, no tenim aquest poder. Ara bé, tens dues opcions: o llençar-te a la piscina o poder parlar amb algú de confiança que pugui parlar amb ell per esbrinar si també s'identifica com a homosexial, bisexual, heterosexual,... i veure si dins la piscina hi ha una mica d'aigua abans de llençar-te.

Ens encantaria poder contestar-te si li agrades o no, però no podem.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: