Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 10/05/21 09:57
tòxica
A vegades jo i la meva nóvia tenim baralles per coses no gaire greus però si que acabem bastant tocades. Em poso trista discutint i ella es posa furiosa amb facilitat, en cap moment arribant a la violència o a insultar, però s'encén fàcilment per la seva personalitat, igual que jo amb un no res ja ploro i no puc controlar-me gaire tampoc, i possiblement pensi algú que em maltracta. Fora d'això, el resto de la relació va bastant bé, però quan tenim una d'aquestes baralles és cert que ella m'ajuda i em consola quan se 'li passa el cabreig, però quedo bastant tocada i tinc ganes d'estar a casa meva, amb la meva família, especialment amb el meu gos. Llavors, quan passen uns dies després de la baralla, es com que progressivament vaig sentint ganes d'estar amb ella, no sé sembla adictiu però saps que en qualsevol moment podeu tornar a tenir una baralla. A distància, per whatsapp o parlant per trucada no solem tenir mai baralles però en persona és més probable que passi i no sé, estic preocupada que en un futur, si vivim juntes xoquem i ens passi sovint... Les baralles les veieu normals o estic en una relació tòxica per com ens comportem?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/05/2021 10:12
Hola!

Una relació de parella sana és aquella que aporta benestar, tranquil·litat i seguretat. Que et sents en pau. 

Pel que expliques, les vostres dinàmiques no són així, ja que estàs en tensió per quan us tornareu a barallar. No sabem com anirà el futur, no es tracta de prendre decisions pel que pugui passar d'aquí uns anys, sinó d'analitzar com estàs ara, com et sents i què t'aporta la relació. 

On et sents segura? 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: