Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 06/05/21 19:42
Inseguretat i timidesa màxima
A la meva classe amb els meus companys em sento molt estranya, no sé com creuen que sóc i això m'inquieta cada dia el cap. Sóc extremadament molt tímida, la típica "callada de la classe" a nivells d'aixecar la mà i a l'hora de parlar paralitzar i no dir res, em sento molt insegura. I si em sento insegura i tímida amb algú és amb un noi de què em vaig enamorar el curs passat i que cada vegada que per coincidència hem de parlar es em paralitzen una mica els llavis, em suen les mans i començo a tartamudejar i ha tremolar òbviament perquè estic enamorada però m'agradaria canviar i almenys em sentir-me a gust amb tothom. Algun consell? Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/05/2021 10:38

Hola!

Primer de tot: acceptar la teva timidesa i reconèixer la part positiva: et permet analitzar l'entorn per saber com reaccionar. 
En segon lloc, és important que puguis tenir preparats alguns temes de conversa. Et serà més fàcil per parlar-hi ;)
Tercer: no busquis canviar radicalment. Planteja't petits objectius setmanals. Per ex: aquesta setmana el saludaré 3 vegades, la setmana vinent el saludaré cada dia. La propera participaré a classe 3 cops per setmana.... i així anar augmentant el nivell ;)

Mica en mica, d'acord?
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: