Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 05/05/21 21:17
Em miren el cul i em fa sentir incòmode
Hola,

Quan estic a classe veig que alguns nois de la meva classe es fixen en el meu cul. Sobre tot noto que m'el miren en canvis de classe. Els dies que més me'l miren son els dies que em toca educació física suposo que perquè porto roba d'esport y com que se'm nota més el cul.
No sé què fer i estic molt incòmoda a classe. No sé com explicar que em passa això i em fa vergonya dir-li a aquells nois que em deixin de mirar el cul i crec que si els hi dic, me'l mirarán més perquè sabrán que em fa sentir incòmode.
Em podrieu ajudar, sis plau? Us estaría molt agradeïda :)

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/05/2021 10:34
Hola!

Has provat de parlar amb el professorat? o amb algun grup feminista que hi hagi al centre?

Les mirades poden ser molt incòmodes i poden fer que ens sentim agredides, així que tens tot el dret a posar-hi fi i explicar-ho a qui vulguis. 
Busca ajuda dins el centre i explica com et sents. Veuràs que podreu buscar una solució conjunta, ja sigui amb un taller sobre violències masclistes, amb un debat a classe, amb un avís als teus companys amb una nota a les seves famílies... Aquest comportament s'ha de parar. 

Una abraçada! No estàs sola! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: