Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 03/05/21 10:29
Estudisss
Porto un any sense estudiar res, ja que l'any passat no vaig entrar ni a la uni ni a cicles. La cosa es que aquest any vull tornar-ho a provar, el problema és que nose si anar a un lloc o a l'altre. Molta gent em diu de fer el cicle perque mo passare be i tal, i tmabe penso que no serà tant esstressant com la uni, pero da'ltre gent em diu que vagi directa a la uni. El que em passa a mi tambe es que dubto de si anar a la uni aquest any pel fet de portar un any sense estudiar, i em fa por agobiar-me.
Tambe dir que clar jo vaig fer la sele l'any passat per tant ara si faig el cicle, la part especifica de la sele la perdo, pero crec que no passa res perque podria entrar amb el cicle despres.... (les PAP si que les tinc)
Em podrieu donar algun consell siusplau per ajudar-me a decidir una mica??
Gracies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/05/2021 09:54
Hola!

Creiem que el més important és que sàpigues quin és el teu objectiu. Què vols aconseguir? Quina feina creu que et pot agradar en un futur? Quins són els temes que t'interessen. Tant els cicles com la universitat poden donar una bona formació si t'agrada el que estudies, i poden ser un rotllo si no t'interessa el tema. 

Així que, abans de decidir un cicle o un grau, pensa en què et vols dedicar i després investiga quines formacions hi ha sobre el tema ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: