Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 29/04/21 17:30
Pressió al pit
Hola,
Quan em masturbo m'entra ansietat per voler arribar ja a l'orgasme i sento que em falta l'aire i una pressio molt forta al pit. Intento centrar-me i disfrutar del moment deixant-me portar pero tot i així no aconsegueixo treure'm aquesta pressió. Ja fa bastant temps que em masturbo i abans no hem passava, fa cosa d'uns mesos. Sento que quan ho faig amb una joguina sexual em passa encara més.
Que hi puc fer?

Aprofitant la consulta... últimament sento que quan arribo a l'organisme no noto tant de plaer, i la sensació de satisfació i relaxació de després quasi ni la noto. No se el perquè.

Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/05/2021 09:58
Hola, 

L'orgasme és un efecte secundari de les relacions sexuals, no hauria de ser l'objectiu, si es converteix en l'objectiu, deixem de centrar-nos en el plaer i el que volem és arribar al que percebem coma  meta.

T'animem a explorar-te intentant NO arribar a l'orgasme, gaudeix del camí però no vulguis arribar a l'orgasme, potser a poc a poc vas aconseguint arribar al punt del que parties.

Pel que fa a la pressió al pit, t'animem a consultar amb la llevadora de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària o ASSIR, ja que potser caldria descartar qualsevol tema vascular.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: