Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 27/04/21 16:15
Cambiar la data¿?
Vale, el que vinc a preguntar no savia ben ve on posar-ho, basicament es que necesito una "resposta" per dir-ho d'alguna manera. El fet es que l'altre dia van trucar de l'hospital a casa dient que a l'agost m'havia d'anar a fer una ressonancia (res greu). El fet es que jo a l'agost marxarem una setmana amb les meves amigues de vacances, i la meva pregunta és que si per algo la data de la ressonancia coincideix amb aquests dies si la puc canviar, es a dir, si em poden donar una altre data.
No se del cert si em podreu contestar això, pero eq la meva mare ja està farta de que li pregunti i necessito resposrtes ja que tinc moltes ganes d'anar de vacances i no vull que una simple ressonancia mo espatlli.
Moltes gracies per toot :))
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/04/2021 16:33

Hola! Entenem que això et preocupi perquè tens moltes ganes d'anar de vacances amb les teves amigues. Nosaltres no et podem ajudar, però et proposem trucar directament al teu centre de salut per preguntar-ho. Potser podríeu buscar ja unes dates amb les teves amigues i així tens temps d'organitzar-ho tot.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: