Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Garrotxa
Data: 25/04/21 15:40
No se q hem passa
Holaaa, sóc una noia de 15 anys i últimament em sento que no estic en la realitat. Tinc molts canvis d'emocions: ploro amb silenci, potser estic alegre, trista, o sense sentiments. estic molt seria i les meves amigues em pregunten el que hem passa però no els li puc respondre perquè no ho sé ni jo. També que em salto els extraescolars, no em motiven ara mateix, no tinc ganes de fer res de res... fins i tot no tinc ni ganes de sortir amb les meves amigues, prefereixo quedar-me a casa i jo sóc una noia molt moguda ja que tinc molts extraescolars, soc molt sociable i no m'agrada estar a casa sempre he d'estar a fora... però porto bastant així. El meu rendiment escolar ha baixat, i molt, no tinc ganes de fer deures però em sap greu no fer-los però no tinc energia per fer-ho. Em desconcentro molt fàcilment i estic sempre pensant en les meves coses. M'obsessiono molt en el meu aspecte físic però jo em noto a mi mateixa que estic molt distant i freda. No se el que em passa...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/05/2021 10:16
Hola!

Per les pistes que ens dones sembla que estàs patint alguns efectes de la "fatiga pandèmica":

;

Des del Consultori et recomanem que intentis equilibrar estones per tu i estones amb els altres. A vegades, tot i que no ens ve de gust, sabem que hi ha activitats que ens fan estar millor. Així que intenta quedar amb les teves amigues. Ves alternant estones d'introspecció (cap endins) amb estones d'extroversió (cap als altres). 

Quan ens trobem amb aquesta sensació de poca motivació, és important que busquem activitats que ens aportin plaer i benestar (encara que només siguin 10 minuts)

Moltes gràcies i ànims!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: