Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 06/04/21 23:13
Què vull, què vol? Què volem ?
Buah no sé massa com va això, però últimament tinc moltes preguntes i necessito respostes, crec.

Doncs a veure, fa com 7 mesos que estic amb un noi així de “rotllete” ens anem liant i la cosa va súper bé, però últimament notava que volia anar a més, ns si es la pressió social de les relaciona però necessitava parlar-ho amb ell a veure què pensava i li vaig comentar. Quan li vaig dir va reaccionar normal, bé, però em va dir que ell no volia ( actualment ) cap relació seria tencada i que ara mateix estava molt bé. Jo tampoc sabia quina resposta volia escoltar però em va xocar, va ser com si no fos prou important per ell com per poder sortir seriosament. També es veritat que ho va deixar amb la seva ex abans del confinament ( que portaven com un anys i pico ) i va veure com si es tanques portes sortint amb algú ja que de certa manera et prives de algunes diversions i tonteries però ns. Després dd parlar-ho tot va anar súper bé com sempre i ens vam obrir molt més dd lo normal explicant problemes que teníem així que guai. Però ara ns què fer, vull continuar així està clar i jo també sóc una perosna aque vull moltes llibertats però em fa por no se poru important per ell o perdre’l molt ràpid ja que no havia tingut mai res així abans.

(M’han fet bulling i he tingut problemes de lesions i tinc por que per tonteries així torni a caure. )

Sé que portes sembla que exagero però ara com ara m’està afectant bastant i no sé com reaccionar, què respresenta que he de fer ?

Quina xapa, perdo, tampoc sé si te resposta això, apa doncs, bon dia!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/04/2021 09:57
Hola, bon dia,

Gràcies per utilitzar el consultori per expressar el que t’està passant.

Potser ell encara necessita refer-se de la relació anterior i ara mateix no vol cap compromís. Hauràs de respectar la seva decisió encara que faci mal, potser hagis de prendre una mica de distància per no pillar-te encara més d’ell, prendre aquesta decisió no es fàcil i et pot generar malestar, però més malestar et generarà estar lian-te amb una persona per la que sents alguna cosa i saps que ell no respon de la mateixa manera, no creus?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: