Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 02/04/21 20:07
Mal al penis
Hola us comento, sempre he notat molèsties a l'hora de netejar el penis però mai n'he fet un gra massa, la pell em baixa com enroscant-se però com ja he dit mai hi he prestat atenció, pensava que a tothom li passava això. Bé, vaig comprar condons ja que tinc planejat mantenir relacions sexuals amb una noia i avui l'he provat, a l'hora de posar-lo be, és a dir, baixar-lo, deixar-ho sense bombolles tenia moltíssimes molèsties i se m'ha fet molt incòmode, em feia fins i tot mal. Estic operat de fimosis i la veritat és que no entenc res, és normal això? Què faig? La veritat és que estic molt espantat. teniu algun consell? Us agrairia moltíssim la vostra ajuda, merci!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/04/2021 09:19
Hola,

Doncs no t'hauria de fer mal ni molèsties. La nostra recomanació seria que ho consultessis amb l'especialista que et va operar per tal de valorar si tot està correctament. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: