Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 21/03/21 23:06
Desconcentració
Hola! Què tal? Us volia comentar que desde que tinc nòvio (cinc mesos) em costa concentrar-me en fer les coses (sobretot de feina). Tota l'estona el tinc el cap. Estic a classe i penso en ell, estic estudiant a casa i també. Sóc una persona que vaig fent amb les notes (mitjana de 7), i no he ni pujat ni baixat respecte abans d'estar amb ell pero noto que em falta concentració i podria fer més si no hi pensés. Estic super bé amb ell i tot genial però ns, és com si necessites saber que està bé en tot moment. Sé que és molt complicat opinar d'això i donar consell o tips o alguna cosa per "desconectar" i estudiar. Actualment estic fent 4t d'ESO i l'any que ve vull fer batxillerat (social) i tinc por de decentrar-me i no aconseguir-ho i treure-mo.
Què faríeu? Consells?
Moltíssimes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/03/2021 09:40
Hola!

Moltes gràcies a tu per explicar-nos això que et preocupa i confiar en nosaltres.

El que et podem dir es que intentis trobar l’equilibri entre la teva relació i els teus estudis. Que intentis trobar moments per dedicar exclusivament a l’estudi i fer deures, deixar de banda el mòbil i no estar pendent de si t’escriu o què estarà fent. 

Si organitzes el teu temps, es possible que et vagi una mica millor, programa estones per pensar i parlar amb ell, i programa estones d’estar per la feina. Es tracta d’intentar complir amb aquest pla.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: