Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 10/03/21 10:12
Depilació
Hola,
Soc un noi de 18 anys (amb penis). L'altre dia vaig anar a depilarme la zona íntima per primera vegada a l'esteticien i vaig ejacular. Va ser el moment més incòmode de la meva vida, doncs va ser mentre ella m'estava tocant el penis (per depilar-me obviament, estava fent la seva feina). Jo m'avergonyeixo i ara ja no se si tornar a demanar-li disculpes o que fer. Des de que m'ha passat estic molt rallat i em sento fatal.
Moltes gràcies...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/03/2021 18:23
Hola,

Entenem que la situació viscuda t'hagi pogut incomodar. Fixa't que no podem controlar, per molt que vulguem, una reacció a una estimulació que ens està resultant plaent. Per tant, tranquil.

Evidentment si sents la necessitat de parlar amb aquesta persona i disculpar-te, endavant, és decisió teva. Si et genera molta incomoditat, pots buscar altres opcions o centres on no parteixis d'aquesta experiència prèvia.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: