Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 08/03/21 21:27
No soc feliç
Hola, us escric perque porto els 2 ultims dies molt rallada, sempre he sigut una nena que mai m'han deixat fer res (sortir de festa, dormir a casa d'amigues, sortir a coneixer llocs nos, etc) i estic com frustrada i sense ilusio per res... just quan em donaven una mica de llibertat... pandemia. Se m'han pasar els 18 que es l'edat mes maca i sem pasarán els 19 tambe sense poder disfrutar-los i nose que em passa que no em fa ilusio res no estic feliç no estic contenta... estic per estar i ja esta i jo no he sigut mai aixi... tot el contrari sempre he sigut una nena amb moltes ganes de fer coses amb moltes ganes de viure riure disfrutar pero sento que amb tot aixo tornare a que no em deixin fer res si vull viatjar no en deixaran i tinc 19 anys joder i estic fins al cony vull disfrutar i no puc mes ja no ho aguanto vull disfrutar perque soc molt jove i no puc fer-ho no es por fer res.. i ultimament com deia estic que no emfa res ilusio estic per estar... res emociona res.. nomes estudio i treball i ja esta no faig res no disfruto de res... es una merda
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/03/2021 18:15
Hola!

Les emocions que descrius són completament normals en la situació que ens trobem. Els experts l'han anomenat "fatiga pandèmica" i inclou tots els simptomes que expliques:
- Desesperança pel futur
- Sensació que no s'acabarà mai
- Desmotivació

Una de les formes que millor ens pot ajudar en aquest moment és treballar amb l’aquí i ara. Els bàsics: descansar bé, fer activitat física, bona alimentació i viure petits moments de plaer (una tarda jugant a jocs de taula, una bona pel·lícula/sèrie, una estona de dibuix o ballant a l'habitació...). 

Nosaltres seguim aquí, deixa anar les emocions de la manera que puguis, escolta't i mima't molt, d'acord?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: