Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 08/03/21 20:36
Com ho gaudeixo jo també?
Bones! Gràcies per tot el que feu!
Estic en una relació estable de 2 anys, però sempre hem anat "lents" en el tema de la sexualitat perquè així ho he volgut. La qüestió es que quan fem la penetració, a mi no em dona plaer, i a ell si, i em sap greu el fet que no ho pugui gaudir juntament amb la meva parella. Se que el sexe no només es la penetració, però es el que a ell li agrada més. No se si provar alguna postura on em pugui estimular el clitoris a la vegada o intentar comprar alguna joguina sexual per experimentar més i poguer divertir-me amb ell també..... A part, ell em diu que em masturbi per saber que es el que m'agrada, i ho intento, però alhora de fer-ho no em veig capaç, es com que em sento "rara" i ho acabo deixant correr, es com que només m'agrada que em masturbi ell! Algun consell per afavorir les nostres relacions?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/03/2021 09:49
Hola, 

És normal que no sentis tant de plaer com ell en la penetració, en la vagina la majoria de terminacions nervioses es troben a l'exterior, sobretot a la zona del clítoris. Amb la penetració s'estimula l'interior de la vagina, on no hi ha tantes terminacions nervioses, per tant, us animaríem a jugar amb altres pràctiques, mastirbació, sexe oral, on tu també sentis plaer. 

El que proposes també és molt interessant, explorar-te, conèixer-te i buscar aquella estimulació que et faci sentir plaer per a poder tocar-te i estimular-te el clítoris alhora mentre hi ha penetració.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.