Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 27/02/21 19:21
Una mentida que no entenc
Hola, tinc un dubte!
El meu millor amic sempre està parlant amb noies de la seva edat per instagram i per whatsapp, el cas és que últimament va estar parlant molt amb una noia i em va dir que aquest cap de semana quedaven per veure's ( cosa que inclou fer coses íntimes), i no ser com avui mirant l'ordinador he pogut entrar al whatsapp del meu amic i he vist que en veritat no havia quedat amb ella i que m'havia mentit a la cara per fer veure que s'havia enrotllat amb ella.
Jo li he seguit el rotllo però em sento bastant decebuda ja que jo confiava molt amb ell , i no li puc dir que ho ser perquè llavors s'enfadaria amb mi ja que tinc el seu whatsapp i li he mirat les converses. ( osigui la seva privacitat)
Ara que faig, li segueixo el rotllo i faig com si no sabés que m'ha mentit o li pregunto la raó per la qual m'enganya ( que implica haver-li d'explicar que tinc el seu whatsapp)?
Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/03/2021 09:53
Hola!

Nosaltres no podem dir-te que has de fer, això ho has de valorar tu.

No sabem si el teu amic et va mentir, si va esborrar la conversa, si va mantenir el contacte per un altre xarxa social... fins que no ho parlis amb ell no ho sabràs.

El que nosaltres et podem dir, és que si vols que ell sigui sincer, també ho has de ser tu. No creus?

En una relació sana, sigui de parella o d’amistat, la confiança n’és la base.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: