Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Ebre
Data: 26/02/21 21:51
Q és?
Holaa com esteu?
Mira us vinc a explicar la meva situació actual per aveure si em podeu orientar, calmar o dir alguna cosa perquè nose si mestic emparanoiant o nose. Mireu, fa qüestió de dues setmanes vaig tenir la meva primera relació sexual (amb el meu nòvio) els dos en teniem ganes, protecció i tot super be. Aquella mateixa setmana en vam tornar a tenir una altre relació. Penso q be ja que el dia següent em va venir la regla i tot bé. La qüestió es q fa una setmana (quan ja havia acabat la regla) vam quedar i vam tenir sexe, però sens va trencar el condó. Bé, aquella mateixa tarda li vaig explicar a la meva mare (tenim molta confi) i vam anar a comprar la pastilla i me la vaig prendre. Qüestió: ahir i avui (quasi una sermana més tard i a mig del cicle mensual) he sagnat una mica (me hagut de posar una compresa) i es d'un color marronós i fosc. Es normal aixo? Esk no vull cagarla en res ni aixo. Llavors tmb fa un any q tinc moltes temporades de 'diarrea' pero no es de un virus, ns si m'explico, pero no se que és (vaig estar prenent probiòtics i van funcionar a mitges). Aquesta setmana em trobo pse per tot plegat, a mes em veig inflada i vaig cansada. Dimarts em va sortir un costipat (no es covid, vaig passar fred) i entre tot estic feta un embolic. Crec q mestic emparanoiant pero ns, ni vull estar embarassada, ni vull seguir amb la meva panxa. Perdo q no se on fer la pregunta. Us llegiré la resposta. Moltíssimes gràcies. Mersi per tot💕
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/03/2021 12:38
Hola, 

Pel que ens expliques vas actuar com s'ha d'actuar en casos d'accident, detectar que s'ha trencat el preservatiu i prendre l'anticoncepció d'emergència. 

Aquesta pastilla d'emergència, pot alterar el nostre cicle menstrual, no sabem quin et van administrar però potser estaria bé poder contactar amb la llevadora de la tarda jove del teu centre d'atenció primària o consultar a la llevadora del Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat (www.centrejove.org) per preguntar sobre aquest efecte que t'has notat en la teva menstruació. 

Gràcies per confiar en nosaltres i per utilitzar el consultori!

Una abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.