Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/01/21 23:17
infidelitat
Com es sól comportar una persona que ha estat infidel a la seva parella en secret? Com sól actual? Gràcieees
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/02/2021 09:28
Hola!

Doncs hi ha una sèrie de comportaments que et podrien fer dubtar de la fidelitat de la teva parella, com per exemple: si es mostra més distant, comenceu a discutir per coses que abans no us portaven a discussions, es posa a la defensiva, ha canviat d’hàbits, rutina i/o amics, te el movil més controlat, demana més privacitat...

Tot i que el millor, si tens dubtes, es poder seure amb la teva parella i parlar-ne. Parlar de com et sents, exposar les teves pors i inseguretats. Si et diu que no t’és infidel i segueixes dubtant, caldrà que valoris si vols seguir en una relació que et fa dubtar i no et fa estar segura, un dels punts claus d’una relació sana és la confiança. I si et diu que sí t’ha sigut infidel doncs també caldrà que valoris que vols fer a partir d’ara, continuar la relació, perdonar-lo, tallar?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: