Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Maresme
Data: 19/01/21 10:45
porros
fumo masses porros i no se com deixar-ho i m'estic fcomençant a tornar boig
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/01/2021 10:01
Hola!

El primer pas es voler deixar-ho, i creiem que aquest pas ja el tens assumit.

Cada persona te les seves pròpies necessitats, per poder ajudar-te caldria saber què hi ha darrera d’aquest consum de cànnabis. Per a què el fas servir? Necessites evadir-te d’alguna cosa i per això fumes? Hi ha alguna angoixa o preocupació?... Busca quina emoció hi ha al darrera, i busca activitats alternatives per gestionar-ho d’una manera diferent.

També et pot servir canviar les rutines, per no associar els porros a certes situacions o moments del dia, fer exercici, quedar amb gent diferent...

Cal que sàpigues que es complicat deixar els porros sol i sense ajuda. De manera que és important que ho puguis parlar amb un familiar o amic perquè et puguin ajudar en el procés. 

D’altra banda, cal que tinguis en compte que deixar de fumar porros de cop pot tenir conseqüències en la salut (depenent de la quantitat de cànnabis, i derivats, que fumis al dia) com ansietat, agitació, irritabilitat.... són símptomes completament normals, per això es recomana deixar-los a poc a poc, però si aquests símptomes apareixen i et sobrepassen pots demanar ajuda a un professional.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: