Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Empordà
Data: 11/01/21 20:28
Llocs i més problemes
Hola, tinc 13 anys y avui he descobert aquesta pàgina, y siempre he tingut qüestions pero amb els pares no vull parlar-ne d'això per vergonya. Yo si tinc una novia y vull que vingui a casa no puc, perquè estan els meus pares y el meu germà, que em fa molta vergonya que em vegin amb parella, y si hi ha la possibilitat de que ella tingui el mateix problema que jo, que fem? Al carrer? No se... O si volem tenir relacions sexuals, on ho fem? Tinc bastants problemes i faré unes quantes consultes. També tinc un altre problema y es que yo soc molt tímid, y claro quan tingui novia no vull ser-ho perquè si no, no durarem, bueno molts problemes
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/01/2021 10:39
Hola,

Benvingut al Consultori d'Adolescents.cat.

Doncs aquesta dificultat amb la qual et trobes és força comuna a l'adolescència. És complicat trobar espais d'intimitat, sense interrupcions, on poder mantenir relacions sexuals amb la nostra parella. És difícil donar-te una resposta concreta d'on seria el millor lloc, haureu de fer servir la vostra imaginació o veure si teniu la sort que en algun moment podeu quedar-vos sols a casa (o casa d'algun amic/a) sense risc que vingui la família en qualsevol moment.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: