Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Vallès Occidental
Data: 08/01/21 13:27
Sola
Bon dia, noto que aquest any m'estic sentint sola. Jo formo part d'un "grup d'amigues", sóm 6. 3 d'elles queden sense nosaltres, i les altres dues queden sense mi. No se si m'explico, pero noto que m'estic quedant sola. L'any que be, faré primer de batxillerat i espero coneixer a gent nova, pero vull acavar bé la eso. M'estic sempre a casa perque no tinc a ningu amb qui quedar i necessito quedar amb gent pero no ho dic per no molestar. Que puc fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/01/2021 10:14
Hola!

A vegades, la nostra "por a molestar" pot donar la falsa imatge que no tenim interès en saber de les altres persones. Si tens ganes de quedar i sou un grup de 6 amigues, potser podries provar de fer el primer pas i ser tu la que proposi quedar!

Si et sents incòmode proposant-t'ho al grup gran, pots intentar quedar per privat amb alguna i llavors comentar-ho a les altres, per exemple. Però és important que prenguis la iniciativa també! No esperis que et vinguin a buscar, d'acord?

Una abraçada! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: