Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 01/01/21 20:47
puc ajudar-la?
Hola, escric perquè hi ha una nena de la meva classe que crec que ho està passant malament i m'agradaria ajudar-la, però no sé com. És una nena que sempre esta com sola, fins i tot al pati es posa a un racó sola, i quan li parles no contesta ni a les companyes de classe ni tan sols als professors. Amb algunes amigues de vegades ens hem apropat a intentar parlar amb ella (sobre alguna sèrie, peli, música...) o simplement asseure'ns amb ella al pati per fer-li ''companyia'', però mai ens contesta ni diu res. No recordo que l'any passat ho fes això, potser ha sigut arran del confinament. De totes maneres, m'agradaria ajudar-la pero no se quina es la millor manera per no fer-la sentir malament, que puc fer?

Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/01/2021 12:14
Hola!

Doncs ho estàs fent bé! Feu-li companyia, apropeu-vos a ella a les hores de pati, intenteu incloure-la en els treballs en grup, escriviu-li algun whatsapp als caps de setmana...

De moment és important que no li pregunteu què li passa ni espereu que us expliqui la seva vida. Segurament necessita sentir molta confiança per poder obrir-se a les altres persones. Quan ella estigui preparada potser us explica el motiu del seu comportament. 

Estant amb ella i tenint-la en compte és el millor que podeu fer per ajudar-la i que se senti acompanyada i important. 

Gràcies!!!

Una abraçada
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: