Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Noguera
Data: 31/12/20 17:26
anticonceptives i preservatiu
Hola!!
Fa dues setmanes vaig començar amb l’ús de píldores d’anticonceptives (combinació dienogest/etinilestradiol), bàsicament per fer-me reduir i/o eliminar l’acné. La ginecòloga em va dir que era molt fèrtil i que havia de vigilar, per tant aquest és un altre motiu per l’ús de píldores.
Fa mig any que tinc parella i fa cosa de dos mesos va anar a fer-nos proves per si teniem alguna malaltia sexual a causa de parelles anteriors, per sort van ser negatives ambdues.
El meu dubte és, podria tenir relacions sense condó tinguent ús correcte de les pastilles tot i ser molt fèrtil o millor utilitzar els dos mètodes igual (condó+pastilla)??
Moltes gràciesssss!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/01/2021 13:22

Hola! Primer de tot dir-te que has fet molt bé de visitar-te amb una professional. Nosaltres som psicòlogues, no ginecòlogues... Per això no et podem donar una resposta.  Entenem que la ginecòloga et va dir que utilitzessis els dos mètodes per a més seguretat, però si t'han quedat dubtes el millor és que ho puguis consultar directament amb ella, que ja coneix bé el teu cas!

Gràcies i una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 

Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: