Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 30/12/20 00:33
Bloqueig sexual
Hola, doncs a veure no se que em pasa últimament però, em sento bloquejada a la hora de tenir relacions amb altres persones. No m'està agradant que em toquin (abans això ho disfrutava moltíssim). Penso que podria ser degut a que a l'estiu he tingut una relacio molt forta on el sexe ha sigut brutal. Aquesta relació no ha anat més enllà de l'estiu. Després vaig estar amb un altre noi i encara que el sexe no va ser extraordinari si que em va fer sentir a gust i còmode. Després d'aquesta ja no he tornat a disfrutar del sexe. Ni amb nois ni amb noies.
Ara en uns dies he quedat amb l'últim noi amb el que recordo haver estat bé. Vull probar a veure si segueixo estant còmode o no. Però em fa por que si no ho estic m'acabi bloqueja més.


Moltes gràcies per escoltar-me
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/01/2021 15:39
Hola, 

Possiblement si quedes i tens relacions sexuals per provar-te, per provar si et sents còmode o per provar si t'excites, o per provar el que sigui sobre el teu rendiemnt sexual, no funcioni, ni flueixi. 

Si sents que no estàs còmode, no forcis, si sents que no et ve de gust quedar ni amb nois ni amb noies, no hi quedis, o queda-hi per gaudir de l'estona, disfruta, riu, passa-t'ho bé. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.