Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Plana Alta
Data: 29/12/20 18:27
noi i noia
Hola tinc un problema el que passa es que em vull fer amb un company de la classe es amb l'unic que em faig, el problma es que li vaig dir per quedar anar a esquiar i em va dir que em diria algu pero encara no m'ha dit res, d'altre banda no ser que fer perque vull quedar amb algu i fer amics el problema es que soc super timida. D'altre banda m'agradaria obrir-lo per whattsap pero smepre ho faig jo i ell tambe podria colaborar que creieu que he de fer. També li vaig dir de fer un grup amb una noia que coneixem els dos pero ningu parla per alla i tambe haviem quedat amb ella per anar a esquiar amb ella es veuen cada dia pero amb mi no i no ser que fer. Si canviar d'amics o si soc jo el problema perque ningu vol quedar amb mi. Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/01/2021 15:37
Hola!

Si el pla d'anar a esquiar va quedar a l'aire, sense concretar-se, pots intentar recuperar-lo i proposar alguna data, a veure com reaccionen ;)

En funció de com reaccionin, ja tindràs una resposta sobre l'interès que tenen per mantenir aquesta amistat... i, en cas que no en tinguin gaire, potser serà millor començar a passar pàgina i buscar altres persones amb qui puguis entendre-t'hi millor i que mostrin interès per tu. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: