Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Safor
Data: 29/12/20 18:21
primaria
Hola mireu aquest any he millorat la relacio amb una persona vec que parlem millor que l'any passat abans ens veiem un cop l'any i quedavem pero aquest any no ha pogut ser, jo el vec cada dia el autocar pero no li dic res perque va amb la seva colla i em fa vergonya. A mi m'agradaria poder parlar amb ell i poder tenir mes comunicació anavem junts a la classe a primaria i erem molt amics basicament ens coneixem de tota la vida pero em perdut la comunicació per canvis de institut i tot, m'agradaria que em diguessiu com podria quedar amb ell i poder parlar, perque tinc por de enviar-li un missatge i de que no em contesti perque va passar un cop fa dos anys i que em bloqueji, que creieu que he de fer. Merci (Els nostres pares i els seus son molt amics, llavors tinc por de liarla i que em diguin algu)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/01/2021 15:35
Hola!

Per què hauries de liar-la per escriure-li un missatge?

Si tens ganes de parlar amb algú, escriu-li! Llavors, en funció de la seva reacció (si et contesta, si és amable i mostra interès, si pregunta per tu...) podràs saber si també té interès en mantenir aquesta relació. 

No podem saber què sent/pensa una altra persona sense preguntar-li o sense interaccionar amb ella, així que fes la prova! I després valores si val la pena seguir intentant recuperar l'amistat o millor passar pàgina ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: