Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1994
Comarca: Alt Urgell
Data: 29/12/20 17:40
Vidhah
Estic quasi tot el dia al llit. No tinc amics. No tinc ganes de fer res. Em sento desesperada. Penso en no menjar res pq em vull aprimar i enlloc d'això només faig que menjar... Només vull que passin els dies...i que passi algo interessant. Vull que m'ingressin en un psiquiàtric un altre cop, però per lo que es veu no dec estar suficient malament quan jo em sento una desesperada. Ja vaig amb psico i psiqui fa 7 anys.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/01/2021 15:34
Hola!

Des d'aquí és difícil poder-te ajudar. Sempre us recomanem que en parleu amb persones de confiança i, si teniu atenció psicològica professional, la feu servir. Explica'ls com et sents, fes una captura de pantalla d'aquesta consulta i intenteu prioritzar els teus canvis. 

A vegades, volem canviar i ens fem moltes propostes, de manera que és difícil complir tots els objectius, llavors sentim frustració i encara empitjorem... Intenta parlar-ho amb la gent que t'estima. És més de la que ara mateix creus ;)

Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: