Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 26/12/20 23:17
Indecisió en dir-li
Hola adolescents!

Necessito fer una consulta perquè la veritat que estic molt indecisa i no paro de menjar-me el cap. Fa temps que em fa tilín un noi que va amb mi a una extraescolar, ens em portat bastant bé des de el primer dia i parlàvem de tant en quant quan no hi anavem. Al principi tot era normal però al cap d'un temps va ser com que em va começar a tirar la canya i com a mi m'agradava doncs jo vaig continuar, la cosa anava bastant bé però mai ens vam dir res directament. El que va passar va ser que un dia vam fer un sopar i em va deixar davant de tothom com si jo fos una tiracas i va començar a riure de mi, però no és veritat perquè ell també ho feia, fins i tot el profe es va donar compte i ens va preguntar si hi havia alguna cosa. Ara parlem més sovint que abans i vull dir-li que m'agrada però no estic 100% segura perquè tinc molta por que torni a riure de mi un altre cop o vagi expandint el que em passa, les meves amigues pensen que li agrado per les coses que fa però jope... estic molt molt molt indecisa perquè tinc molta por. Què puc fer? Potser per no dir-li directament.

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/12/2020 13:15
Hola!

Sembla que hi ha un joc entre vosaltres dos.... ara cal veure com evoluciona ;)

Si no estàs convençuda de dir-li directament els teus sentiments, no ho facis encara, espera un temps més per veure com reacciona. 

Segueix amb les indirectes, feu brometes junts i si en algun moment et ve de gust, proposa-li quedar tots dos sols, a veure què diu ;)

A vegades no cal prendre una decisió clara, anar veient com avança també és una decisió ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: