Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Vall d'Albaida
Data: 25/12/20 22:24
persona important
Hola, mireu vaig arreglar un conflicte molt important amb la persona mes important de la meva vida, bueno total que ahir li vaig dir bon nadal amb un text curt i encara no m'ha contestat i no ho entenc, la seva germana ja m'ha dit algu i ell no m'ha dit res i no ser que fer, estic parlant d'un amic. Perque penso que si som molt amics ja m'hauria d'haver contestat no, doncs no ha dit res i ja fa temps que estic pensant d'oblidar-lo pero no se com i per any nou no tinc pensat dirli res si vol dirme bon any nou o algu ja sap on soc perque sempre ho dic jo.I mobil n'ha de tenir per força. Que creieu que he de fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/12/2020 13:15
Hola!

A vegades fa mal veure com l'esforç que posem en mantenir una relació (d'amistat, de parella) no és el mateix que posa l'altra persona. 
Pel que expliques, tu has intentat mantenir l'amistat, però si l'interès no és mutu i no et respon... ja tens una resposta. 

Espera, si vols, a veure si hi ha algun tipus de missatge per cap d'any i llavors pren una decisió (encara que sigui dolorosa) per protegir-te. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: