Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 22/12/20 12:05
atac ira
Que cal fer quan estàs amb una persona que té un atac d’ira a causa de x problema? És millor deixar de parlar-nos una estona, contestar i intentar calmar-la...? Que recomaneu fer per a que es calmi l'altre persona? Gràciees
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/12/2020 13:09
Hola!

El més important és que sàpigues que cada persona hauria de saber gestionar les seves emocions. Ara bé, en un atac de ràbia, cal intentar no afegir "més llenya al foc", és a dir, esperar que la persona es calmi per poder-ne parlar. 

Tu no has de fer res per calmar aquella persona, només dir-li que parlaràs amb ella quan estigueu en calma. Si la persona necessita unes hores per calmar-se, intenta respectar-ho. Cadascú té un ritme emocional diferent ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: